Utorak, 19 Svibanj 2015 15:08

Zašto je važno imati dobru web stranicu?

Written by

U Hrvatskoj postoji već preko milijun a u svijetu preko milijardu registriranih korisnika Interneta. Bez obzira na profil Vašeg posla, ne možete ignorirati tu brojku. Biti prisutan na Internetu, najjeftiniji je i najjednostavniji način da svoje proizvode i usluge predstavite svojim potencijalnim korisnicima.

Ako to ne učinite Vi, Vaši konkurenti svakako hoće. Internet stranice su danas postale već tako jeftine (niski troškovi), da se niti najmanje tvrtke ne mogu pravdati da nemaju sredstva zašto nisu pokrenule vlastite internet stranice.

Ako se dosada niste pridužili Internetu pravo je vrijeme da to učinite. Vaši potencijalni klijenti su na Internetu, surfaju… neki na poslu, neki dok putuju, a neki od kuće. Činjenica je da je šestina populacije već na Internetu i sasvim sigurno milijuni ljudi u svijetu upravo traže ono što vi nudite! Zaista u današnjem svijetu, u 21. Stoljeću ne bi smjeli ignorirati tako masivan medij kao što je Internet.

Morate znati da nije dovoljno imati bilo kakve web stranice. Web stranice su vaše ogledalo, vaša osobna iskaznica u poslovnom svijetu. Da li su i bilo kakve web stranice bolje rješenje od toga da uopće nemate svoje web stranice? Nekvalitetne web stranice ostavljaju krivi dojam na potencijalne klijente i ne pružaju odgovarajuće informacije te takve web stranice samim svojim postojanjem odaju amaterizam koji vam može nanijeti štetu u poslovanju.
Isto tako, ako uopće nemate internet stranice, budite sigurni da će to potencijalni klijenti primijetiti. Danas je vrlo lako upisati naziv tvrtke na Google i pogledati da li tvrtka ima ili nema web stranice. Kakva je to tvrtka koja u današnje vrijeme nema web stranice ili ima nedorečene i loše web stranice?

Tvrtka koja zanemaruje vlastite web stranice čini tržišno samoubojstvo
Web stranice postaju vrata prema robnoj marki tvrtke, proizvodima i uslugama čak iako tvrtka ne prodaje online
Konkurencija je samo klik udaljena
Čak i najinteresantnija web sjedišta mogu biti nezamjetna u virtualnom svijetu ukoliko se ne pojavljuju visoko među rezultatima pretraživanja Interneta

Žao i vi ne biste imali kvalitetne web stranice. Možete se predstaviti u najboljem svijetlu i pridružiti se skupini poduzetnika koji uspješno šire svoje poslovanje, ili možete i dalje ne poduzimati ništa i prepuštati sve veći broj klijenata svojoj konkurenciji koja pokreće kvalitetne web stranice.

Što Iqmedia može učiniti za Vas?

Pri izradi web stranica obraćamo pozornost na slijedeće :

Visoku kvalitetu izrade - Način izrade web stranica u potpunosti je okrenut prema sferi najnovije internet tehnologije u kombinaciji s bogatim i kreativnim dizajnerskim elementima. U mogućnosti smo vam pružiti inovativna, kreativna i pouzdana softverska rješenja koja će pomoći u ostvarenju vaših najsloženijih poslovnih ideja. Kvalitetna isporuka i zadovoljstvo kupaca su naš prioritet.

Razumnu cijenu - Nastojimo postići savršen spoj cijene i kvalitete. Pomažemo vam da vaš projekt zaživi na učinkovit i jeftin način. Savjetujemo vas, počevši od poslovne ideje do provedbe najisplativijeg razvojnog rješenja. Pronalazimo ravnotežu između proračuna i veličine projekta, sve s ciljem ostvarenja vašeg poslovnog uspjeha uz minimalne troškove.

Vrijeme isporuke - Vrijeme je bitan faktor svakoga posla. Mi cijenimo vaše vrijeme i ulažemo maksimalan trud u poštovanju dogovorenih rokova. Zdrav i korektan poslovni odnos prema klijentu čini temelj našeg poslovanja.

„Svaki pothvat označuje novi početak….“ Reče Thomas Stearns Eliot, američki pisac i nobelovac.

To je krilatica s kojom započinjemo svaki novi projekt. Svakom pojedinom klijentu pristupamo individualno, profesionalno i sa velikom pažnjom. Da bi stranicu dizajnirali trebamo imati popratni adekvatan sadržaj, primjeren Vašem poslovanju.
Naš tim stručnjaka (Naša ekipa) će Vam pomoći u odabiru teksta, fotografija, audio i video sadržaja.

Bilo da se odlučite na jednostavan HTML ili složeniji CMS sustav, izbor je na Vama a Mi smo tu da Vam pomognemo.

Pored izrade web stranica, dvije su stvari potrebne da bi one mogle biti objavljene na internetu:

registracija domene -  (adresa prema kojoj stranice mogu biti pronađene)
smještaj web stranica - (web hosting) da bi imale svoje mjesto na internetu.


Od web stranica za koji nitko niti ne zna da postoji nećete imati ništa, makar kako profesionalno bio izrađene. Nemojte se zavaravati da je dovoljno staviti web stranice na server, pa da Vas svi zainteresirani mogu naći. Do Vaše stranice dolazit će na taj način samo oni koji adresu za tu stranicu dobiju isključivo od Vas. Svi ostali morat će Vas potražiti na takozvanim "tražilicama". Web stranice treba za to pripremiti (optimizirati) , a zatim ga i prijaviti na tražilice. Ako želite najbolje moguće rezultate, najbolje je da taj posao prepustite profesionalcima. –linkaj na seo

Slobodno nas kontaktirajte, pošaljite E-mail ili nazovite i recite nam kako Vam možemo pomoći ili zatražite ponudu.

Ako niste u istom gradu, to nije nikakva smetnja - navikli smo raditi na daljinu.

 Ne dozvolite da Vaša najosnovnija sredstva poslovnog komuniciranja pružaju krivu sliku o Vama.

Od 2002. godine stvaramo upečatljiva web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.

Javite nam se. Iskoristite naše povoljne cijene za izradu web stranica! Zatražite ponudu bez obveze.

Internet tržište je najbrže rastuće tržište. Promjena je stalna i neizbježna. Neprestano učimo i usvajamo nova znanja i nove tehnologije. Pratimo trendove koji utječu na poslovanje te pronalazimo rješenja koja vam najbolje odgovaraju.