Web dizajn

Web dizajn

Web stranice su vaše ogledalo, vaša osobna iskaznica u poslovnom svijetu.

Neodgovarajuće web stranice ostavljaju krivi dojam na potencijalne klijente i pružaju loše i nepotpune informacije te takve web stranice samim svojim postojanjem odaju amaterizam koji vam može nanijeti štetu u poslovanju.

Isto tako, ako uopće nemate internet stranice, budite sigurni da će to potencijalni klijenti primijetiti.
CMS sustavi

CMS sustavi

Sustav za upravljanje sadržajem ili CMS je softver koji omogućuje ne-tehničkom osoblju mogućnost samostalnog ažuriranja web stranica. To znači da brzo i lako možete izmjeniti sadržaj, podići slike i više!

Iqmedia koristi vrhunske opensource CMS sustave Joomla & Wordpress koji su vrlo jednostavani za upravljanje i uređivanje, a opet dovoljno kompleksani kako bi mogli pokretati i složenije internet stranice.

Više o CMS sustavima
Responsive stranice

Responsive stranice

Responsive dizajn omogućava vašim web stranicama ispravan i optimalan prikaz na svim uređajima. Bilo da je je riječ o pametnim mobitelima ili tabletima, vaše internet stranice pružit će optimalan doživljaj gledanja svim korisnicima.

Tražilice kao što je Google "kažnjavaju" web stranice koje nisu optimalno prilagođene svim vrstama zaslona što dovodi do lošije pozicije na pretraživačima. Ne dopustite da se to dogodi i vama.

Web stranice za sve vaše potrebe

Razvijamo, dizajniramo i kreiramo web stranice svih vrsta, veličina i za sve vaše potrebe.

Izrada web stranica za tvrtke i obrte

Izrada poslovnih i korporativnih web stranica za poslovne subjekte.

Izrada web stranica za OPG-ove

Izrada web stranica za obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OOG) i zadruge.

Izrada web stranica za iznajmljivače

Izrada web stranica za iznajmljivače, apartmane, kampove i hotele.

Izrada web stranica za tijela lokalne uprave

Izrada web stranica za gradove, općine, županije i ostala tijela javne uprave.

Izrada i podešavanje web shopova

Osmišljavamo, izrađujemo, podešavamo i održavamo web shopove.

Izrada web stranica za odvjetnike i udruge

Izrađujemo web stranice za odvjetnike, odvjetnička društva kao i za razne udruge.

Kako do uspješne web stranice?

Moderan web dizajn
Dobro dizajnirana web stranica s kvalitetnim i originalnim sadržajem je ono što daje kredibilitet vašem poslovanju. Dobar web dizajn objediniti će sve vaše informacije i sadržaje u jednu priču.

Uspješna web stranica mora biti dostupna na svim platformama i rezolucijama zaslona.
Jasni ciljevi
Informacija i komunikacija
SEO i online marketing

Web design usluge koje nudimo

Od izrade novih web stranica, redizajna postojećih do SEO optimizacije i podrške za Joomlu.

Visoka kvaliteta izrade - Način izrade web stranica u potpunosti je okrenut prema sferi najnovije internet tehnologije u kombinaciji s bogatim i kreativnim dizajnerskim elementima. U mogućnosti smo vam pružiti inovativna, kreativna i pouzdana rješenja koja će pomoći u ostvarenju vaših najsloženijih poslovnih ideja. 

Izrađujemo sve vrste web stranica. Od manjih poslovnih web projekata do velikih internet portala ili online trgovina.
Responzivni dizajn nije trenutni trend, već postaje standard u izradi web stranica. Stranice koje nisu prilagođene mobilnim uređajima biti će sve manje kompetitivne na tržištu.

Dizajn web stranica je responzivan, (eng. responsive) ako se njihov prikaz prilagođava uređaju na kojem se pregledavaju, odnosno rezoluciji zaslona na različitim uređajima. Takve stranice omogućuju dobro korisničko iskustvo, bez obzira na uređaj koji koristite za pregledavanje.

Umjesto da razvijate zasebno mobilnu verziju web stranica, koristite li responsivne web dizajnerske i programerske tehnike, vaše stranice će se automatski prilagoditi rezoluciji zaslona na kojem se pregledavaju.

Možemo vam izraditi nove responsive web stranice ili nadograditi vaše postojeće.
Joomla & Wordpress su najpopularniji CMS sustavi otvorenog koda („open source“) koji se nude za izradu web stranica. Nagrađivani su više puta u cijelom svijetu jer nude jednostavnost od početka. Od instalacije, preko unosa i organizacije sadržaja, pa sve do objavljivanja potpuno funkcionalnog sajta, ovi CMS sustavi su dizajnirani za jednostavnost korištenja.

Iqmedia će vam izraditi funkcionalne web stranice koje možete kasnije samostalno održavati. Na jednostavan i intuitivan način možete dodavati novi ili mjenjati postojeći sadržaj.

Osim izrade internet novih stranica u Joomla & Wordpress CMS sustavu, nudimo i sve ostale usluge poput: instalacija ekstenzija, proširenje postojećih web stranica, nadogradnju starijih verzija, uklanjanje grešaka, čišćenje i popravak zaraženih i hakiranih web stranica, itd..

Joomla & Wordpress CMS alati
Tražilice su pametne, ali im je još uvijek potrebna pomoć. Glavni pretraživači uvijek rade na poboljšanju svoje tehnologije za pretraživanje weba kako bi pružili bolje rezultate korisnicima. Međutim, postoji granica do koje tražilice mogu raditi. Dok vam pravi SEO može osigurati na tisuće posjetitelja i pažnju, pogrešni potezi mogu sakriti ili pokopati vaše stranice duboko u rezultatima pretraživanja, gdje je vidljivost minimalna.

Internet postaje sve veća konkurencija, i one tvrtke koje obavljaju SEO će imati odlične prednost kod posjetitelja i kupaca.
Ukoliko imate zastarjele web stranice koje više ne vrše svoju osnovnu svrhu, vrijeme je da ih osvježite ili redizajnirate. Loše, zastarjele i nefunkcionalne web stranice sa starim i neadekvatnim sadržajem naštetit će vašem poslovanju.

Iqmedia će vam redizajnirati postojeće web stranice. Po dogovoru se može zadržati postojeći sadržaj, a izraditi samo novi vizualni identitet. Prilikom redizajna može se napraviti i responsive opcija, odraditi SEO optimizacija ili nadograditi CMS sustav.
Web stranice moraju biti uvijek aktualne i svježe, bogate novim informacijama. Redovito održavanje web stranica je nakon izrade web stranice najvažniji korak u vašoj internet prezentaciji i obraćanju posjetiteljima i klijentima.

Nudimo 3 vrste održavanja web stranica:
 
1. Održavanje web stranica po zahtjevu korisnika – uobičajeno održavanje prema povremenim potrebama klijenta

2. Hitno održavanje web stranica (žurno održavanje ili hitne intervencije) na web stranicama - (hitna intervencija podrazumijeva promjenu na stranicama koja treba biti objavljena na stranicama u roku odmah do 5 sati po primitku materijala ili rad van radnog vremena, vikendom, praznikom)

3. Održavanje web stranica prema Ugovoru o održavanju – redovno održavanje ( izmjena ugovorom određenog materijala - tekst, fotografije itd.. dogovara se sa svakim korisnikom posebno prema potrebama i zahtjevu korisnika)

Vrhunski opensource CMS sustavi
Joomla & Wordpress

I Joomla & Wordpress su kompletni CMS sustavi pogodni za velike korporacijske web stranice, online trgovine, razne portale, kao i za izradu jednostavnijih poslovnih internet stranica.

Administrativni dio web stranica brzo i lako omogućava pristup i obradu sadržajima: kopiranje, uklanjanje, kreiranje članaka, dodavanje dokumenata i slika, uređivanje postojećih tekstova, preimenovanje i instalaciju dodataka gdje je potrebno.
Izrada web stranica - Joomla i Wordpress

Cijena izrade web stranica

Pripremili smo za sve nove korisnike nekoliko odličnih web paketa po extra povoljnim cijenama. Ukoliko još nemate web stranicu ili biste htjeli novu, ovu ponudu nikako ne smijete propustiti. U pakete smo uključili sve što Vam je potrebno kako biste svoj posao i proizvode prezentirali na internetu. 

Nudimo Vam izradu web stranica u CMS sustavu. Po našem dugogodišnjem iskustvu Joomla i Wordpress su se pokazali kao najbolje prilagođeni CMS sustavi za krajnjeg korisnika. Svaki paket dolazi s unikatnim web dizajnom.

Start
 • Izrada manjih web stranica u CMS sustavu
 • Profesionalan i jedinstven dizajn
 • Kontakt forma sa capchom
 • Besplatni hosting i domena prvih godinu dana
 • Osnovna onsite SEO optimizacija
 • Upute za rad
od 1890 kn

Shop
 • Izrada web shopa u CMS sustavu
 • Profesionalan i jedinstven dizajn
 • Besplatni hosting i domena prvih godinu dana
 • Kontakt forma sa capchom
 • Napredna onsite SEO optimizacija
 • Responsive dizajn
 • Integracija s društvenim mrežama
 • Integracija sustava za plaćanje
 • Integracija modula za dostavu
 • Newsletter sustav
 • Dodatna zaštita web stranica s web firewall-om
 • Održavanje web stranica godinu dana
 • Upute za rad
od 3890 kn

Paketi se mogu prilagoditi vama i vašim potrebama poslovanja. Javite nam se i recite što trebate? Ponudit ćemo vam najbolju moguću cijenu uz vrhunsku kvalitetu.

U cijene je uključen PDV od 25%

Svidjelo vam se ovo što ste vidjeli?

Od 2002. godine stvaramo upečatljiva web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.

Javite nam se. Popričajmo o vašem novom web projektu i saznajte kako vam možemo pomoći.

 

Internet tržište je najbrže rastuće tržište. Promjena je stalna i neizbježna. Neprestano učimo i usvajamo nova znanja i nove tehnologije. Pratimo trendove koji utječu na poslovanje te pronalazimo rješenja koja vam najbolje odgovaraju.

Pripremili smo dličan web paket u kojem smo uključili sve što vam je potrebno za odličnu i uspješnu internet stranicu!

 

Unikatni i moderni dizajn, CMS sustav, hosting, SEO, optimizacija i održavanje i podrška i to sve za već od 2890,00 kn (pdv uključen).