Joomla & Wordpress CMS

Nagrađivani opensource CMS sustavi Joomla & Wordpress odlični su izbor za bilo koju web stranicu i kao jedna od vodećih web dizajn agencija u Republici Hrvatskoj uvjereni smo da vam možemo pružiti vrhunsko rješenje za sve vaše online potrebe.

Modularnost

Joomla i Wordpress su vrlo moćni web alati i dolaze s fantastičnom modularnom arhitekturom za razvoj svih vrsta web stranica i web aplikacija. Ove CMS alate možete proširiti s brojnim dodacima koje instalirate na jednostavan način.

Dostupno je nekoliko tisuća raznih dodataka s kojima možete proširiti funkcionalnost vlastite web stranice.

Pristupačnost

Joomla & Wordpress su besplatani opensource CMS alati. Možete ih slobodno preuzeti, instalirati i koristiti. Dostupan je i veliki broj ekstenzija s kojima možete proširiti mogućnosti vaših web stranica.

Ako želite imati funkcionalne i moderne web stranice, možete se osloniti na Iqmedia web dizajn studio. Izraditi ćemo moderan dizajn za vaše web stranice, pružiti vam savjetovanje, hosting i podršku.

Fleksibilnost

Jedna od svakako velikih i bitnih stvari o CMS sustavima je da se može iskoristiti za izgradnju širokog spektra web stranica i web aplikacija. Od jednostavnih i manjih web projekata, privatnih blogova, pa sve do složenijih korporativnih internet stranica, online trgovina ili višejezičnih portala.

Što god želite izraditi, s Joomlom ili Wordpressom će to biti moguće.

Proširivost

CMS sustavi su u potpunosti prilagodljivi vašim potrebama što znači da moge rasti i razvijati se kako raste i vaša tvrtka i vaše potrebe. Bilo da se odlučite za online prodaju ili želite proširiti web stranice s dodatnim jezicima, Joomla & Wordpress vam omogućuju jednostavno proširenje i nadogradnju.

Možete upravljati web stranicama i kontrolirati sve kroz jedno pregledno administrativno sučelje.

Naprednost

Joomla & Wordpress su svakako najpopularniji i najnapredniji opensource CMS sustavi za izradu web stranicai. Uz bogato administratorsko sučelje, s velikm brojem kontrola i mogućnosti, imati ćete sve kako biste preuzeli kontrolu nad svojim web stranicama.

Brojne mogućnosti ipak ne znače i komplicirano korištenje. Jednostavni su za svakodnevno korištenje.

Globalnost

Joomla & Wordpress su zaista najpopularniji globalni CMS sustavi s korisnicima i developerima iz cijelog svijeta. Ako imate pitanje ili problem koji ne znate rješiti možete pomoć potražiti na brojnim korisničkim forumima i dobiti potrebne odgovore i rješenja.

Alternativno, možete za svoj budući web projekt surađivati s našom agencijom koja će vam pružiti svu pomoć i know-how. Imamo više od 15 godina iskustva.
Milijuni ljudi širom planete svakodnevno koriste Joomla & Wordpress CMS sustave za uređivanje i upravljanje web stranicama. Ako ste spremni pridružiti im se, naš tim će vam pomoći izgraditi jedinstvene i funkcionalne web stranice.

Zašto Iqmedia?

21 godina iskustva

Iqmedia od 2002. godine pruža web dizajn usluge našim korisnicima u Hrvatskoj i šire. Dugo godina radimo web stranice i u tome smo poprilično dobri. S CMS sustavima radimo od 2005. godine.

Iza nas su brojni uspješni projekti.

Optimizirani i brzi
Web hosting

Vlasnicima Joomla & Wordpress web stranica pružamo povoljnu i efikasnu uslugu hostinga. Finim podešavanjem i optimizacijom Apache servera i MySQL-a, osigurali smo brži i stabilniji rad web stranica izrađenih na bazi Joomla & Wordpress CMS sustava.

Radimo s opensource CMS sustavima već godinama i pomogli smo stotinama korisnika izgraditi svoje web stranice. Razumijemo kako CMS alati rade. U našoj hosting ponudi možete pronaći pakete za sve veličine web stranica.
Povoljan i brzi web hosting

Joomla & Wordpress podrška i održavanje web stranica

Već dugi niz godina svakodnevno koristimo opensource CMS sustave prilikom razvoja web stranica za naše klijente. Pružamo i usluge podrške korisnicima Joomla & Wordpress web stranica. Od izrade novih web projekata, hostinga, redizajna postojećih, zaštite i nadogradnje sustava do SEO optimizacije i razvoja ekstenzija. Možemo vam pomoći!

Popravak i uklanjanje bugova i grešaka

Zabrinuti ste zbog PHP grešaka, jQuery ili Java Script konfilikata, problema s CSS-om, kompaktibilnošću raznih web browsera ili imate bilo kojih drugih pitanja u vezi vaših web stranica? Opustite nam se, možemo vam pomoći.

Otkloniti ćemo sve probleme koje imate na vašim web stranicama.

Zaštita i sigurnost web stranica

Mnogi vlasnici web stranica izrađenih u Joomla & Wordpress CMS sustavu često zaborave ažurirati svoj CMS i instalirane ekstenzije. Ovdje u Iqmedii razumijemo web tehnologije i online sigurnost. Kao stručnjaci s opensource CMS sustavima možete nam vjerovati kako ćemo vam pomoći u svim vašim sigurnosnim potrebama.

Kontaktirajte nas odmah kako bismo unaprijedlili sigurnost vaših web stranica i nadogradili CMS sustave na najnovije aktualne verzije.

Čišćenje zaraženih web stranica

Ako je vaša web stranica hakirana i zaražena malicioznim kodom i ako imate poteškoća s pronalaskom i uklanjanjem istog, slobodno nam se obratite. Iqmedia će identificrati problem i efikasno ga rješiti.

Također ćemo dodatno zaštititi vaše web stranice kako se slično ne bi ponovilo.

Joomla & Wordpress nadogradnja

Joomla & Wordpress CMS sustavi se redovito ažuriraju i nadograđuju. Izlaze novije verzije koje donose nove mogućnosti, bolju zaštitu i sigurnost. Vaše web stranice moraju se redovito nadograditi. Trebali biste uvjek imati instaliranu posljednju verziju kako bi se smanjila mogućnost da budete hakirani.

Iqmedia pruža sve vrste nadogradnji sustava, ažuriranje instaliranih ekstenzija i predložaka. Osim nadogradnje sustava, nudimo i uslugu migracije web stranica.

Optimizacija rada web stranica

Brzina učitavanja internet stranica vrlo je važan faktor koji dovodi do bolje ili lošije pozicije na pretraživačima. Spora i neadekvatna web stranica brzo gubi posjetitelje što može dovesti do gubitaka u vašem poslovanju.

Iqmedia će pomoći i ubrzati vašu web stranicu korištenjem posebnih tehnologija i tehnika.

Povoljni, brzi i sigurni web hosting

Vlasnicima web stranica pružamo povoljnu i efikasnu uslugu hostinga. Finim podešavanjem i optimizacijom Apache servera i MySQL-a, osigurali smo brži, stabilniji i sigurniji rad vaših web stranica.

Pružamo usluge web hostinga već dugi niz godina i pomogli smo stotinama korisnika osigurati svoje web prezentacije. Razumijemo kako CMS sustavi rade. U našoj hosting ponudi možete pronaći nekoliko paketa za sve veličine web stranica.

Svidjelo vam se ovo što ste vidjeli?

Od 2002. godine stvaramo upečatljiva web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.

Javite nam se. Iskoristite naše povoljne cijene za izradu web stranica! Zatražite ponudu bez obveze.

 

Internet tržište je najbrže rastuće tržište. Promjena je stalna i neizbježna. Neprestano učimo i usvajamo nova znanja i nove tehnologije. Pratimo trendove koji utječu na poslovanje te pronalazimo rješenja koja vam najbolje odgovaraju.