Web design

Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava

Web dizajn

Web dizajn

Web stranice su vaše ogledalo, vaša osobna iskaznica u poslovnom svijetu.

Neodgovarajuće web stranice ostavljaju krivi dojam na potencijalne klijente i pružaju loše i nepotpune informacije te takve web stranice samim svojim postojanjem odaju amaterizam koji vam može nanijeti štetu u poslovanju.

Isto tako, ako uopće nemate internet stranice, budite sigurni da će to potencijalni klijenti primijetiti.
CMS sustavi

CMS sustavi

Sustav za upravljanje sadržajem ili CMS je softver koji omogućuje ne-tehničkom osoblju mogućnost samostalnog ažuriranja web stranica. To znači da brzo i lako možete izmjeniti sadržaj, podići slike i više!

Iqmedia koristi vrhunski opensource JOOMLA CMS sustav koji je vrlo jednostavan za upravljanje i uređivanje, a opet dovoljno kompleksan da može pokretati i složenije internet stranice.
Responsive stranice

Responsive stranice

Responsive dizajn omogućava vašim web stranicama ispravan i optimalan prikaz na svim uređajima. Bilo da je je riječ o pametnim mobitelima ili tabletima, vaše internet stranice pružit će optimalan doživljaj gledanja svim korisnicima.

Tražilice kao što je Google kažnjavaju web stranice koje nisu optimalno prilagođene svim vrstama zaslona što dovodi do lošije pozicije na pretraživačima.

Kako do uspješne web stranice?

Moderan web dizajn
Dobro dizajnirana web stranica s kvalitetnim i originalnim sadržajem je ono što daje kredibilitet vašem poslovanju. Dobar web dizajn objediniti će sve vaše informacije i sadržaje u jednu priču.

Uspješna web stranica mora biti dostupna na svim platformama i rezolucijama zaslona.
Jasni ciljevi
Traže li vaši posjetitelji poslovne informacije, zabavu ili neku vrstu interakcije? Vaša internet stranica treba imati jasnu svrhu i ispunjavati specifične potrebe vaših klijenata i korisnika.

Omogućite brz i jednostavan način na koji vas korisnici mogu kontaktirati.
Informacija i komunikacija
U današnje vrijeme ljudi u pravilu ne žele potrošiti mnogo vremena tražeći informacije na vašoj web stranici. Pružite im ono što očekuju na jasan, efikasan i brz način.

Zastarjeli i nefunkcionalan dizajn, složena navigacija, predugački i neoriginalni tekstovi nisu ono što će privući nove klijente i korisnike.
SEO i online marketing
Izraditi web stranicu nije dovoljno kako bi ona bila uspješna. Vaša nova internet stranica mora biti "voljena" od strane internet pretraživača jer će vam upravo oni donjeti najviše novih posjetitelja.

Optimizirajte svoju web stranicu kako bi ona bila privlačnija pretraživačima.

Web design usluge koje nudimo

Od izrade novih web stranica, redizajna postojećih do SEO optimizacije i podrške za Joomlu.

Visoka kvaliteta izrade - Način izrade web stranica u potpunosti je okrenut prema sferi najnovije internet tehnologije u kombinaciji s bogatim i kreativnim dizajnerskim elementima. U mogućnosti smo vam pružiti inovativna, kreativna i pouzdana rješenja koja će pomoći u ostvarenju vaših najsloženijih poslovnih ideja. 

Izrađujemo sve vrste web stranica. Od manjih poslovnih web projekata do velikih internet portala ili online trgovina.
Responzivni dizajn nije trenutni trend, već postaje standard u izradi web stranica. Stranice koje nisu prilagođene mobilnim uređajima biti će sve manje kompetitivne na tržištu.

Dizajn web stranica je responzivan, (eng. responsive) ako se njihov prikaz prilagođava uređaju na kojem se pregledavaju, odnosno rezoluciji zaslona na različitim uređajima. Takve stranice omogućuju dobro korisničko iskustvo, bez obzira na uređaj koji koristite za pregledavanje.

Umjesto da razvijate zasebno mobilnu verziju web stranica, koristite li responsivne web dizajnerske i programerske tehnike, vaše stranice će se automatski prilagoditi rezoluciji zaslona na kojem se pregledavaju.

Možemo vam izraditi nove responsive web stranice ili nadograditi vaše postojeće.
Joomla CMS jedan je od najpopularnijih CMS sustava otvorenog koda („open source“) koji se nudi za izradu sajtova. Nagrađivan je više puta u cijelom svijetu jer nudi jednostavnost od početka. Od instalacije, preko unosa i organizacije sadržaja, pa sve do objavljivanja potpuno funkcionalnog sajta, Joomla je dizajnirana za jednostavnost.

Iqmedia će vam izraditi funkcionalne web stranice koje možete kasnije samostalno održavati. Na jednostavan i intuitivan način možete dodavati novi ili mjenjati postojeći sadržaj.

Osim izrade internet novih stranica u Joomla CMS sustavu, nudimo i sve ostale usluge poput: instalacija ekstenzija, proširenje postojećih web stranica, nadogradnju starijih verzija Joomle, uklanjanje grešaka, čišćenje i popravak zaraženih i hakiranih web stranica, itd..
Tražilice su pametne, ali im je još uvijek potrebna pomoć. Glavni pretraživači uvijek rade na poboljšanju svoje tehnologije za pretraživanje weba kako bi pružili bolje rezultate korisnicima. Međutim, postoji granica do koje tražilice mogu raditi. Dok vam pravi SEO može osigurati na tisuće posjetitelja i pažnju, pogrešni potezi mogu sakriti ili pokopati vaše stranice duboko u rezultatima pretraživanja, gdje je vidljivost minimalna.

Internet postaje sve veća konkurencija, i one tvrtke koje obavljaju SEO će imati odlične prednost kod posjetitelja i kupaca.
Ukoliko imate zastarjele web stranice koje više ne vrše svoju osnovnu svrhu, vrijeme je da ih osvježite ili redizajnirate. Loše, zastarjele i nefunkcionalne web stranice sa starim i neadekvatnim sadržajem naštetit će vašem poslovanju.

Iqmedia će vam redizajnirati postojeće web stranice. Po dogovoru se može zadržati postojeći sadržaj, a izraditi samo novi vizualni identitet. Prilikom redizajna može se napraviti i responsive opcija, odraditi SEO optimizacija ili nadograditi CMS sustav.
Web stranice moraju biti uvijek aktualne i svježe, bogate novim informacijama. Redovito održavanje web stranica je nakon izrade web stranice najvažniji korak u vašoj internet prezentaciji i obraćanju posjetiteljima i klijentima.

Nudimo 3 vrste održavanja web stranica:
 
1. Održavanje web stranica po zahtjevu korisnika – uobičajeno održavanje prema povremenim potrebama klijenta

2. Hitno održavanje web stranica (žurno održavanje ili hitne intervencije) na web stranicama - (hitna intervencija podrazumijeva promjenu na stranicama koja treba biti objavljena na stranicama u roku odmah do 5 sati po primitku materijala ili rad van radnog vremena, vikendom, praznikom)

3. Održavanje web stranica prema Ugovoru o održavanju – redovno održavanje ( izmjena ugovorom određenog materijala - tekst, fotografije itd.. dogovara se sa svakim korisnikom posebno prema potrebama i zahtjevu korisnika)

Vrhunski opensource CMS sustav
Joomla CMS

Joomla je kompletan sustav pogodan za velike korporacijske sajtove, online trgovine, razne portale a isto tako se može koristiti za jednostavnije poslovne internet stranice.

Administrativni dio web stranica brzo i lako omogućava pristup i obradu sadržajima: kopiranje, uklanjanje, kreiranje članaka, dodavanje dokumenata i slika, uređivanje postojećih tekstova, preimenovanje i instalaciju dodataka gdje je potrebno.

Paketi za izradu web stranica

Pripremili smo za sve nove korisnike nekoliko odličnih web paketa po extra povoljnim cijenama. Ukoliko još nemate web stranicu ili biste htjeli novu, ovu ponudu nikako ne smijete propustiti. U pakete smo uključili sve što Vam je potrebno kako biste svoj posao i proizvode prezentirali na internetu. 

Nudimo Vam izradu u Joomla! CMS-u. Po našem dugogodišnjem iskustvu Joomla se pokazala kao najbolje prilagođen CMS sustav za krajnjeg korisnika. Svaki paket dolazi s unikatnim web dizajnom.

Start
 • Izrada u Joomla CMS sustavu
 • Profesionalan i jedinstven dizajn
 • Do 5 podstranica
 • Kontakt forma sa capchom
 • Besplatni hosting i domena prvih godinu dana
 • Osnovna onsite SEO optimizacija
od 2500 kn

Profi
 • Izrada u Joomla CMS sustavu
 • Profesionalan i jedinstven dizajn
 • Do 20 podstranica
 • Kontakt forma sa capchom
 • Besplatni hosting i domena prvih godinu dana
 • Napredna onsite SEO optimizacija
 • Responsive dizajn
 • Galerija fotografija i video zapisa
 • Integracija s društvenim mrežama
 • Katalog proizvoda
od 5900 kn

Cijene su prikazane bez PDV-a od 25%

Paketi se mogu prilagoditi vama i vašim potrebama poslovanja. Javite nam se i recite što trebate? Ponuditi ćemo vam najbolju uslugu uz razumnu cijenu.

Svidjelo vam se ovo što ste vidjeli?

Od 2002. godine stvaramo upečatljiva web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.

Javite nam se. Popričajmo o vašem novom web projektu i saznajte kako vam možemo pomoći.

 

Internet tržište je najbrže rastuće tržište. Promjena je stalna i neizbježna. Neprestano učimo i usvajamo nova znanja i nove tehnologije. Pratimo trendove koji utječu na poslovanje te pronalazimo rješenja koja vam najbolje odgovaraju.