• 091 169 3876

Super rođendanska ponuda!

Iqmedia slavi 16. rođendan i častimo nove korisnike s odličnim web paketom!

U ovoj akciji možete naručiti izradu web stranica u CMS sustavu s uključenim hostingom, SEO optimizacijom i održavanjem za prvu godinu dana za već od 2890 kn (pdv uključen).

Što je sve uključeno u ponudu?

U našu rođendansku ponudu uključili smo sve što vam je potrebno kako biste imali kvalitetnu i optimiziranu web stranicu. Čak smo uključili i godinu dana besplatnog održavanja!

Ova posebna cijena odnosi se na izradu manjih poslovnih web stranica tipa: Naslovna, O nama, Usluge/Proizvodi, Novosti i Kontakt.

CMS sustav

Vaše web stranice biti će izrađene u CMS sustavu i moći ćete sami mjenjati sadržaj.

Sigurnost i zaštita

Zaštiti ćemo vaše nove web stranice ugradnjom naprednog web firewall-a.

Unikatni web dizajn

Vaše nove web stranice će imati unikatan web dizajn. Ne koristimo gotove predloške!

Web hosting

Uključili smo i besplatan web hosting s 10GB prostora za prvih godinu dana.

Optimizirane web stranice

Optimizirati ćemo web stranice kako bi se brže otvarale za ugodnije korisničko iskustvo.

Održavanje i podrška

U paketu dolazi i tehničko održavanje i podrška za prvih godinu dana.

16 godina dobrih ideja i projekata

 

IQ Media je web dizajn i web development studio osnovan 2002. godine. Klijentima nudimo bogato iskustvo i temeljito poznavanje svih područja poslovanja, kao i usluge vrhunske kvalitete, u čemu smo dosljedni.

Poznati smo po kvaliteti i cjelovitosti, pri čemu fleksibilnost našeg pristupa doprinosi vrijednosti poslovanja naših klijenata. Prisutni smo i djelujemo već više od desetljeća.

Internet tržište je najbrže rastuće tržište. Promjena je stalna i neizbježna. Stalno učimo i usvajamo nova znanja i nove tehnologije. Naši stručnjaci prate trendove koji utječu na poslovanje naših klijenata te pronalaze rješenja koja najbolje odgovaraju Vašoj organizaciji i kulturi poslovanja.

Novi radovi

Izrađujemo kvalitetne i funkcionalne web stranice uz povoljnu cijenu. Svakom projektu pristupamo pojedinačno, s puno pažnje obraćajući pozornost na vaše zahtjeve. Naša suradnja ne prestaje sa završetkom izrade web stranica. Pružamo korisničku podršku našim klijentima na održavanju web stranica.

Svidjelo vam se ovo što ste vidjeli?

Od 2002. godine stvaramo upečatljiva web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.

Javite nam se. Popričajmo o vašem novom web projektu i saznajte kako vam možemo pomoći.

 

Internet tržište je najbrže rastuće tržište. Promjena je stalna i neizbježna. Neprestano učimo i usvajamo nova znanja i nove tehnologije. Pratimo trendove koji utječu na poslovanje te pronalazimo rješenja koja vam najbolje odgovaraju.