Joomla CMS podrška

Pružamo brojne usluge optimizacije, održavanja i nadogradnje Joomla CMS sustava

Mi volimo Joomla CMS

Nagrađivani opensource CMS sustav Joomla odličan je izbor za bilo koju web stranicu a, kao jedna od vodećih Joomla design agencija u Republici Hrvatskoj, uvjereni smo da vam možemo pružiti vrhunsko rješenje za sve vaše online potrebe.

Modularnost

Joomla je vrlo moćan web alat i dolazi s fantastičnom modularnom arhitekturom za razvoj svih vrsta web stranica. Joomlu možete proširiti s brojnim ekstenzijama koje instalirate na jednostavan način.

Dostupno je više od 7000 raznih dodataka s kojima možete proširiti funkcionalnost vlastite web stranice.

Pristupačnost

Joomla je besplatan opensource alat. Možete ga slobodno preuzeti i instalirati. Dostupan je veliki broj ekstenzija s kojima možete proširiti mogućnosti web stranica.

Ako želite imati funkcionalne i moderne web stranice, možete se osloniti na Iqmedia tim. Izraditi ćemo moderan dizajn za vaše Joomla web stranice, pružiti vam savjetovanje, hosting i podršku.

Fleksibilnost

Jedna od svakako velikih i bitnih stvari o Joomli je da se može iskoristiti za izgradnju širokog spektra web stranica i web aplikacija. Od jednostavnih i manjih web projekata, privatnih blogova, pa sve do složenijih korporativnih internet stranica, online trgovina ili višejezičnih portala.

Što god želite izraditi, s Joomlom će to biti moguće.

Proširivost

Joomla je u potpunosti prilagodljiv vašim potrebama što znači da može rasti i razvijati se kako raste i vaša tvrtka i vaše potrebe. Bilo da se odlučite za online prodaju ili želite proširiti web stranice s dodatnim jezicima, Joomla vam omogućuje jednostavno proširenje.

Možete upravljati i kontrolirati sve kroz jedno administrativno sučelje.

Naprednost

Joomla je jedan od najnaprednijih opensource CMS platformi. Uz bogato administratorsko sučelje, s velikm brojem kontrola i mogućnosti, imati ćete sve kako biste preuzeli kontrolu nad svojim web stranicama.

Brojne mogućnosti ipak ne znače i komplicirano korištenje. Joomla je jednostavna za svakodnevno korištenje.

Globalnost

Joomla je zaista globalni CMS sustav s korisnicima i developerima iz cijelog svijeta. Ako imate pitanje ili problem koji ne znate rješiti možete pomoć potražiti na Joomla forumu i dobiti potrebnu pomoć.

Alternativno, možete za svoj budući web projekt surađivati s našom agencijom koja će vam pružiti svu pomoć i know-how.
Milijuni ljudi širom planete svakodnevno koriste Joomla CMS sustav za uređivanje i upravljanje web stranicama. Ako ste spremni pridružiti im se, naš tim će vam pomoći izgraditi jedinstvenu Joomla web stranicu.

Zašto Iqmedia?

14 godina iskustva
Iqmedia od 2002. godine pruža web dizajn usluge našim korisnicima u Hrvatskoj i šire. 14 godina radimo web stranice i u tome smo poprilično dobri. S Joomlom radimo od 2005. godine.

Iza nas su brojni uspješni projekti.
Mi poznajemo Joomlu
Iqmedia jedna je od vodećih Joomla agencija u Hrvatskoj. Jamčimo visoku kvalitetu usluge po pristupačnim cijenama. Izradili smo više od 300 različitih web projekata.

Možemo vam pomoći kreirati uspješne i profitabilne web stranice.
Unikatna i jedinstvena rješenja
Za razliku od drugih web dizajn agencija, nećemo samo strpati sadržaj u istovjetan predložak. Umjesto toga razvijamo jedinstven dizajn za svakog klijenta koji je skrojen prema vašim potrebama i zahtjevima.

Iqmedia će izraditi vaše nove web stranice koje će vam pomoći da se istaknete!
Podrška onda kada je potrebno
Za razliku od nekih web agencija, nećemo nestati nakon što izradimo web stranicu i ostaviti vas same kada se  pojave problemi. Dostupni smo na telefon, E-mail, Skype ili osobno u našem uredu.

I tako već 14 godina..

Optimizirani
Joomla hosting

Vlasnicima Joomla web stranica pružamo povoljnu i efikasnu uslugu hostinga. Finim podešavanjem i optimizacijom Apache servera i MySQL-a, osigurali smo brži i stabilniji rad web stranica izrađenih na bazi Joomla CMS sustava.

Radimo s Joomlom već godinama i pomogli smo stotinama korisnika izgraditi svoje web stranice. Razumijemo kako Joomla radi. U našoj hosting ponudi možete pronaći pakete za sve veličine web stranica.

Joomla podrška i održavanje web stranica

Već 12 godina svakodnevno koristimo Joomla CMS prilikom razvoja web stranica za naše klijente. Pružamo i usluge podrške korisnicima Joomla web stranica. Od izrade novih web projekata, hostinga, redizajna postojećih, zaštite i nadogradnje sustava do SEO optimizacije i razvoja ekstenzija. Možemo vam pomoći!

Popravak i uklanjanje bugova i grešaka

Zabrinuti ste zbog PHP grešaka, jQuery ili Javascript konfilikata, problema s CSS-om, kompaktibilnošću raznih web browsera ili imate bilo kojih drugih pitanja u vezi vaše Joomla CMS web stranice? Opustite se, možemo vam pomoći.

Rješiti ćemo bilo koje Joomla probleme.

Zaštita i sigurnost Joomla stranica

Mnogi vlasnici web stranica izrađenih u Joomla CMS sustavu često zaborave ažurirati svoju Joomlu i ekstenzije. Ovdje u Iqmedii razumijemo web tehnologije i online sigurnost. Kao stručnjaci u Joomla CMS sustavu možete nam vjerovati kako ćemo vam pomoći u svim vašim sigurnosnim potrebama.

Kontaktirajte nas odmah kako bismo unaprijedlili sigurnost vaših web stranica i nadogradili Joomla sustav na posljednju aktualnu verziju.

Čišćenje zaraženih web stranica

Ako je vaša Joomla web stranica hakirana i zaražena malicioznim kodom i ako imate poteškoća s pronalaskom i uklanjanjem istog, slobodno nam se obratite. Iqmedia će identificrati problem i efikasno ga rješiti.

Također ćemo dodatno zaštititi vaše web stranice kako se slično ne bi ponovilo.

Nadogradnja Joomla sustava

Joomla CMS sustav se redovito ažurira. Izlaze nove verzije koje donose nove mogućnosti, bolju zaštitu i sigurnost. Vaša web stranica koju pokreće Joomla mora se redovito nadograditi. Morate uvjek imati instaliranu posljednju verziju kako bi se smanjila mogućnost da budete hakirani.

Iqmedia pruža sve vrste nadogradnji sustava, ažuriranje instaliranih ekstenzija i predložaka. Osim nadogradnje sustava, nudimo i uslugu migracije Joomla stranica.

Optimizacija Joomla web stranica

Brzina učitavanja internet stranica vrlo je važan faktor koji dovodi do bolje ili lošije pozicije na pretraživačima. Spora i neadekvatna web stranica brzo gubi posjetitelje što može dovesti do gubitaka u vašem poslovanju.

Iqmedia će pomoći i ubrzati vašu web stranicu korištenjem posebnih tehnologija i tehnika.

Specijalizirani Joomla hosting

Vlasnicima Joomla web stranica pružamo povoljnu i efikasnu uslugu hostinga. Finim podešavanjem i optimizacijom Apache servera i MySQL-a, osigurali smo brži i stabilniji rad web stranica izrađenih na bazi Joomla CMS sustava.

Radimo s Joomlom već godinama i pomogli smo stotinama korisnika izgraditi svoje web stranice. Razumijemo kako Joomla radi. U našoj hosting ponudi možete pronaći nekoliko paketa za sve veličine web stranica.

Svidjelo vam se ovo što ste vidjeli?

Od 2002. godine stvaramo upečatljiva web rješenja. Kreiramo moderne internet stranice korištenjem naprednih web tehnologija i CMS sustava.

Javite nam se. Popričajmo o vašem novom web projektu i saznajte kako vam možemo pomoći.

 

Internet tržište je najbrže rastuće tržište. Promjena je stalna i neizbježna. Neprestano učimo i usvajamo nova znanja i nove tehnologije. Pratimo trendove koji utječu na poslovanje te pronalazimo rješenja koja vam najbolje odgovaraju.